Bel gratis 085 8888 004
Klantbeoordeling > 9 Uit 25 Reviews
Gemakkelijk jouw Operareis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Fantastisch 9.1
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Hotel
9
Sfeer
9.7
Vlucht
8.6
Service
9.1
Stad
9.3
Zitplaatsen
8.9
Mevrouw Birrell uit Eindhoven, 2 personen
10 augustus 2014
10 Romeo en Julia - Opera in Verona

Met een compleet arrangement krijg je waar voor je geld, het was daarnaast erg prettig dat we heel eenvoudig ons pakket konden uitbreiden, zodat wij Venetië, Milaan en het Gardameer konden bezoeken.

Het was erg makkelijk om de complete reis te boeken (Ik verwachte eigenlijk dat er iets fout zou gaan, maar was zeker niet het geval!!) De opera was fantastisch, we hadden perfecte plekken in de Poltrone zonder een hoge upgrade te hoeven kopen.

Verona is nu mijn favoriete stad, ons hotel was goed gelegen, dichtbij treinen en busstations, 15 minuten lopen naar het stadscentrum. Ik wil Operatravel.nl bedanken voor de service en raad het reisarrangement zeker aan.

arena verona

opera Verona

Mevrouw van Kaam uit Rijsenhout, 2 personen
Opera
2 mei 2013
9 Nabucco en Aida - Opera in Verona

Onze reis (moeder en dochter) was van 16 aug.t/m 20 aug 2013, de vlucht met Transavia was goed, transfer met de taxi (30 euro) naar hotel Maxim, prima hotel, iedere dag schone lakens en handdoeken.

Hotel ligt 3 km. van het centrum, hebben gebruik gemaakt v/h openbaar vervoer (2 straten achter het hotel) kost 1.30 euro voor 90 min.kaarten kan men kopen in de tabaksshop in het centrum.Aida en Nabucco gezien, werkelijk geweldig, we hebben genoten, iedereen moet dit een keer meegemaakt hebbenplaatsen gradinata(de goedkoopste) was goed. Totaalarrangement prima geregeld,service prima,de stad is geweldig gezellig (lekker shoppen, schoenen en lingerie),kerken de moeite waard en de lekkerste cappucino vind je bij een klein cafeetje anex verkoop koffie met 6 zitplaatsen in de corso porta borsari, piazza Erbe is ook heel gezellig.ga het maar ervaren, wij hebben enorm genoten.
h.groeten Josette en Marja van Kaam

S. Verbeek, 2 personen
Aida
3 september 2019
8 Aida

Het was een bijzondere belevenis. Alles was goed geregeld. Verona is zeer het bezoeken waard en Aida was indrukwekkend

 

voorafgaand aan de opera serveert restaurant de 12 apostelen een operamenu. Dit is een absolute aanrader (ze hebben een Michelinster).

B. Overbeek, 2 personen
Aida
3 september 2019
8 Aida

Wij hadden de pech, dat grondpersoneel staakte, waardoor we 2x halfuur vertraging hadden. Dat mocht de pret niet drukken, maar wel dat we in vliegtuig niet naast elkaar zaten. Hotel was schoon en netjes, bij receptie geen probleem om boardingpas te printen voor terugreis. De opera was een beleving, dit was mijn grootste wens en blij dat onze kinderen deze liet uitkomen.
De stad zelf hmmm 1 souvenirs shop, dat heeft niet onze voorkeur.

Anoniem, 4 personen
Carmen
24 augustus 2019
8 Carmen

Alles top

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten