Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

Privacybeleid

Hier bij OperaTravel vinden we uw privacy belangrijk. We doen daarom ons uiterste best om alle persoonsgegevens die u aan ons doorgeeft zo goed mogelijk te beschermen. Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door zodat u begrijpt hoe we uw persoonsgegevens gebruiken en beschermen en hoe we cookies en dergelijke gebruiken wanneer u een bezoek brengt aan onze website. Als u na het lezen van deze informatie vragen hebt over wat we met uw persoonsgegevens doen, neem dan gerust contact met ons op met gebruikmaking van de onderstaande contactgegevens. 

Dit Privacybeleid geldt voor alle platforms waarop we met reizen verband houdende services aanbieden, inclusief onze website en sociale media als Facebook wanneer u die gebruikt om met ons te communiceren. Neem in dat geval ook het privacybeleid door van de sites van de desbetreffende sociale media. 

De gegevensbeheerder van de persoonsgegevens zoals bedoeld in dit privacybeleid is OperaTravel, een particuliere onderneming met als geregistreerd adres Amstel 178 1017 AE Amsterdam en ondernemingsregistratienummer 02096299.

Wanneer in dit Privacybeleid wordt verwezen naar onze “website” wordt de website bedoeld op OperaTravel.nl, met verwijzingen naar “we”, “wij”, “ons” en “onze” doelen we op OperaTravel en met “u” en “uw” wordt u als gebruiker bedoeld. 

Welke persoonsgegevens verzamelen we? 

Wanneer u een reis bij ons boekt, zullen we u vragen om bepaalde informatie, inclusief uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens. 

Wanneer u een boekingsformulier invult maar u de boeking niet voltooit, zullen we met behulp van cookies u vragen of u misschien hulp nodig hebt om uw boeking alsnog te voltooien.

Er zijn ook andere gelegenheden waarbij u ons informatie doorgeeft, bijvoorbeeld wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, meedoet aan een van onze wedstrijden of een vragenlijst invult. 

Persoonsgegevens van anderen die u aan ons doorgeeft 

Wanneer u samen met anderen reist of een reis boekt voor iemand anders, is het nodig dat u ons hun persoonsgegevens doorgeeft bij het doen van de boeking, bijvoorbeeld hun naam en leeftijd. U bent er zelf verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat iedereen van wie u de persoonsgegevens hebt doorgegeven daarvan op de hoogte is, ermee akkoord gaat en begrijpt hoe hun gegevens gebruikt en verwerkt worden.

Persoonlijke informatie die we automatisch verzamelen - cookies

Wanneer u een bezoek brengt aan onze website, zelfs als u geen boeking doet, verzamelen we automatisch bepaalde informatie zoals uw IP-adres, de datum en het tijdstip waarop u de website hebt bezocht, de gebruikte hardware, software en internetbrowser en informatie over uw bezoek, inclusief de pagina's die u hebt bekeken en de manier waarop u die hebt gebruikt. 

Wanneer u gebruik maakt van een mobiel apparaat, verzamelen we gegevens voor het identificeren van uw mobiele apparaat, gegevens over uw locatie en specifieke instellingen. 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van de volgende soorten cookies: 

  • Technische cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website. Dit zijn onder meer cookies die u in staat stellen ergens naar te zoeken, u aan te melden bij beveiligde onderdelen van onze website en om betalingen te doen.
  • Analyse- en prestatiecookies. Deze cookies stellen ons in staat te begrijpen hoe onze bezoekers onze website gebruiken, zodat wij de site kunnen verbeteren. We kunnen het aantal bezoekers tellen en zien welke pagina's ze bezoeken. We gebruiken deze cookies ook om te kunnen beoordelen welke marketingactiviteiten invloed hebben op het bezoek aan onze website.
  • Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om u te herkennen wanneer u opnieuw een bezoek brengt aan onze website. We kunnen zo onze content aan uw persoonlijke smaak en voorkeur aanpassen (bijvoorbeeld de taal die u bij voorkeur gebruikt of de bestemming waar u de laatste keer naar gezocht hebt).
  • Doelgroepgerichte cookies / cookies van derden.Deze cookies kunnen worden gebruikt door ons, door sites van sociale netwerken en andere externe leveranciers en/of adverteerders voor het registreren van het aantal keer dat u onze website bezoekt en om het mogelijk te maken contact met u op te nemen wanneer u de website hebt verlaten. De verkregen informatie wordt gebruikt om advertenties die u worden getoond over onze producten, zowel op onze website als op websites van derden, aan u persoonlijk aan te passen

We registreren het IP-adres van het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website (bijv. uw telefoon, mobiel, laptop of het IP-adres van uw computer thuis) wanneer u een bezoek brengt aan onze website. Op die manier kunnen we bij benadering de locatie identificeren van het apparaat dat u gebruikt om een bezoek te brengen aan onze website en het voor toegang tot internet gebruikte domein. 

Het is mogelijk dat we gebruikmaken van andere cookies dan degene die we hierboven hebben beschreven. We zullen deze cookieverklaring zo snel mogelijk actualiseren wanneer nieuwe cookies worden geïntroduceerd, om ervoor te zorgen dat deze cookieverklaring up-to-date is.

Hoe gebruiken we uw gegevens?

We gebruiken deze cookies op de volgende manieren:

  • Boekingen:Wanneer u boekt via onze website, maken we gebruik van cookies om op de hoogte blijven van wat u boekt en de informatie die u hebt ingevoerd bij het doorlopen van de stappen van het boekingsproces.
  • Verbeteren van uw ervaring:We gebruiken ook cookies voor het verzamelen van informatie die we kunnen analyseren om te beoordelen hoe onze klanten gebruikmaken van onze website en wat ze van onze website verlangen. We kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken om ervoor te zorgen dat u op een praktische manier toegang hebt tot uw favoriete reizen. Wanneer u een bezoek brengt aan onze website willen we u producten laten zien waarvan we denken dat die u zullen interesseren, of het nu vluchten zijn vanaf het meest dichtstbijzijnde vliegveld (we maken geen gebruik van live locatiegegevens voor deze informatie) of hotels op bestemmingen waar u al eerder naar hebt gezocht. Cookies stellen ons daartoe in staat door ons te laten weten dat u een specifiek apparaat of bepaalde computer hebt gebruikt voor toegang tot onze website. Dat geeft ons beter inzicht in wat voor u het meest relevant is.
  • Marketing:Wanneer u marketingberichten van ons ontvangt, inclusief e-mails, is het waarschijnlijk dat we de informatie die we verzamelen met behulp van cookies koppelen aan de gegevens van uw e-mailregistratie om u informatie op maat te kunnen sturen, tenzij u ons laat weten dat u dat niet wilt. Vergeet niet dat u zich af kunt melden in elke e-mail die we u toesturen.
  • Adverteren via ons netwerk:Wanneer u op andere websites bent, kan het zijn dat u advertenties ziet van hotels en vluchten waarnaar u hebt gezocht bij uw laatste bezoek aan onze website. We werken met zorgvuldig gekozen advertentienetwerken en agentschappen, die gebruik maken van cookies op onze website voor het verzamelen van informatie over uw voorkeuren. Op die manier zijn ook onze advertenties ergens anders aan u persoonlijk aangepast. Houd er rekening mee dat we geen invloed hebben op de manier waarop deze derden gebruik maken van uw cookies. Als u niet wilt dat ze toegang tot uw cookies hebben, stel dan uw cookievoorkeur in zoals beschreven in de onderstaande paragraaf over “Tracking door Externe Providers”.

Wat doen we met uw persoonsgegevens? 

Wanneer we eenmaal de informatie over u hebben verzameld, wordt die gebruikt voor de volgende doeleinden: 

  • Boekingen:Eenvoudig gezegd gebruiken we uw persoonsgegevens om u de services te verlenen die we verkopen, zoals vluchten, hotels, vervoer, verzekering en aanvullende producten. We hebben bepaalde informatie over u nodig om te kunnen voldoen aan de verplichtingen in het contract dat u met ons aangaat wanneer u een boeking doet.
  • Gebruikersaccounts:De informatie die u aan ons doorgeeft bij het aanmaken van een account op onze website stelt ons in staat u bepaalde services te verlenen, bijvoorbeeld om u de mogelijkheid te geven zelf uw boekingen, persoonlijke instellingen en toegang tot speciale aanbiedingen te beheren.
  • Om contact met u op te nemen in verband met uw reis:We gebruiken de contactgegevens die u eerder aan ons hebt doorgegeven om contact met u op te nemen over uw reis en om u informatie over uw reis door te geven.
  • Klantenservice:Het staat u vrij wanneer dan ook contact met ons op te nemen over onze services, of het nu gaat om een algemeen verzoek, een vraag over uw boeking of dat het is om een probleem op onze website te melden. U kunt dit doen via het systeem om uw boeking te beheren op onze website, telefonisch of via de sociale media. We gebruiken de informatie die u hebt doorgegeven om uw vragen te beantwoorden en te reageren op uw verzoek en alle eventuele toekomstige verzoeken. Als u telefonisch contact met ons opneemt, kan het zijn dat uw gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitscontrole en training, maar we vragen voorafgaand aan opname van het gesprek voor die doelen altijd om uw toestemming.
  • Personalisering:We gebruiken de informatie die we over u hebben, zoals de producten en services die u in het verleden van ons hebt aangeschaft, om ons in staat stellen u voor u mogelijk interessante producten en services op onze website te laten zien en die aan u door te geven, zoals onze aanbevolen deals en speciale aanbiedingen voor u. Zo slaan we bijvoorbeeld uw zoekopdrachten op om uw toekomstige zoekopdrachten aan te kunnen passen aan wat u nodig hebt. Als u geen gebruik wilt maken van deze functie, dan kunt u die via uw account uitschakelen.
  • Marketing:Wanneer u een bestelling bij ons hebt geplaatst en u hebt u niet afgemeld (of u hebt ervoor gekozen marketingberichten te ontvangen via e-mail of tekstbericht), dan kunnen we contact met u opnemen via e-mail of een tekstbericht met informatie over andere goederen en services van ons die vergelijkbaar zijn met wat u al eens hebt gekocht of waarnaar u hebt geïnformeerd en waarvan we op basis van onze informatie over u denken dat die interessant voor u kunnen zijn. We kunnen uw contactgegevens ook gebruiken om u telefonisch of per post te benaderen met informatie over producten en services waarvan we denken dat die interessant voor u kunnen zijn, tenzij u aan ons hebt doorgegeven dat u deze berichten niet wilt ontvangen of u ingeschreven bent in het Bel-Me-Niet Register.
  • Promotionele activiteiten:Als u meedoet aan onze promotionele activiteiten (zoals enquêtes of wedstrijden), dan gebruiken we de informatie die u aan ons doorgeeft om die activiteiten te beheren.
  • Verbeteren van onze services:We gebruiken uw gegevens soms om ons te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit en functionaliteit van de service die we bieden. Daarbij kan het gaan om:
    • het analyseren van uw recente bezoeken aan onze website en de verschillende onderdelen van onze website die u bekijkt om te analyseren en te begrijpen hoe onze website wordt gebruikt. Op die manier kunnen we de site meer intuïtief maken. 
    • probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, onderzoek, statistische doeleinden en rapportage door ons. Dat helpt ons erbij u de best mogelijke services te bieden. 
    • gecombineerde, geanonimiseerde of gepseudonimiseerde gegevens over de gebruikers van onze website die we onder bepaalde omstandigheden doorsturen aan derden om deze services aan ons te verlenen. Meer informatie hierover vindt u hieronder in de paragraaf “Wanneer geven we uw gegevens door aan derden?”. 

Wettelijke basis voor verwerking van persoonsgegevens

Onze wettelijke basis voor het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens zoals hierboven omschreven is afhankelijk van de desbetreffende persoonsgegevens en de specifieke context waarin we die verzamelen. 

Normaal gesproken verzamelen we uw persoonsgegevens echter op grond van de volgende wettelijke bepalingen: 

  • Uitvoering van een contract:Als we contractuele verplichtingen ten opzichte van u hebben, gebruiken we uw informatie om te voldoen aan die verplichtingen. Als u bijvoorbeeld een onlineboeking doet op onze website, dan gebruiken we de informatie die u aan ons hebt doorgegeven voor voltooiing van de boeking en beheer van de reserveringen bij de desbetreffende externe leveranciers.
  • Toestemming:We zullen u vragen ons toestemming te geven voor het toesturen van marketinginformatie. Als u ons die toestemming geeft, gaan we daarvan uit wanneer we via e-mail contact met u opnemen met marketinginformatie. Houd er echter rekening mee dat het ons onder bepaalde omstandigheden is toegestaan marketinginformatie toe te sturen zonder uw toestemming. U kunt u wanneer u dat wilt altijd afmelden voor onze marketingberichten door contact met ons op te nemen via de gegevens aan het eind van dit beleid en de link om uw contactvoorkeur aan te passen onderaan elke e-mail die we u toesturen.
  • Gerechtvaardigd belangen:We gebruiken uw informatie voor onze eigen gerechtvaardigde belangen, bijvoorbeeld om te zorgen voor de voor u meest geschikte content op onze website, voor het verbeteren en promoten van onze services en voor onze eigen administratieve doeleinden, inclusief het aanmaken en onderhouden van commerciële records over onze relatie met u.
  • Wettelijke voorwaarden/vitale belangen:In bepaalde gevallen hebben we een wettelijke verplichting voor het verzamelen van uw persoonsgegevens (bijvoorbeeld om te kunnen voldoen aan fiscale regelgeving waarin van ons wordt verlangd dat we records bijhouden en bewaren over door ons verkochte producten en services) of wanneer we de persoonsgegevens nodig hebben voor het beschermen van uw vitale belangen of die van een andere persoon (bijvoorbeeld wanneer u betrokken bent bij een noodgeval en we uw gegevens door moeten geven aan de noodhulpdiensten).

Hoe en waar worden uw gegevens verwerkt? 

Alle informatie die we over u bewaren, is opgeslagen op onze beveiligde servers en alle betalingstransacties zijn versleuteld. Toegang tot persoonsgegevens is alleen toegestaan aan geautoriseerd personeel gedurende hun werk. Alhoewel we ons uiterste best doen uw persoonsgegevens te beschermen, is het onmogelijk te garanderen dat informatie die wordt doorgegeven via internet volledig veilig is. Het doorgeven van uw informatie gebeurt op eigen risico. 

Wanneer we uw creditcardgegevens nodig hebben als onderdeel van het boekingsproces, slaan we de laatste 4 cijfers en een autorisatiecode op. In het geval van bepaalde lowcostluchtvaartmaatschappijen gebruiken we de betalingsgegevens die u hebt doorgegeven voor het kopen van uw plaats in het vliegtuig en betaling daarvan. 

De gegevens die we van u hebben verzameld kunnen worden doorgegeven aan en opgeslagen op een bestemming buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”), onder meer wanneer we in bepaalde gevallen uw gegevens doorgeven aan leveranciers zodat zij ons kunnen helpen bij de serviceverlening aan u. Wanneer uw gegevens worden doorgegeven naar buiten de EER nemen we de passende maatregelen om ervoor te zorgen dat die gegevens over hetzelfde niveau van bescherming beschikken als binnen de EER, onder meer door het aangaan van overeenkomsten met betrekking tot gegevensoverdracht. We maken daarbij gebruik van de door de Europese Commissie van de EU goedgekeurde modelcontractbepalingen of certificeringssystemen zoals het EU-VS-privacyschild. U hebt recht op informatie over de methode die wordt gebruikt voor het doorgeven van uw gegevens naar buiten de EER. Neem om deze informatie op te vragen contact met ons op met behulp van de gegevens in de onderstaande paragraaf “Hoe kunt u contact met ons opnemen?”. 

Wanneer delen we uw gegevens met derden? 

Onder bepaalde omstandigheden delen we uw persoonsgegevens met partijen buiten OperaTravel om. Derden waarmee we uw persoonsgegevens delen zijn onder meer: 

Onze leveranciers:Als u een boeking bij ons doet, moeten we voor voltooiing van uw boeking de reserveringsgegevens doorgeven aan de desbetreffende derden, zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen en grondafhandelingsdiensten. Het kan daarbij onder meer gaan om uw naam, contactgegevens, betalingsgegevens, de namen en leeftijden van de medereizigers en voorkeuren of speciale omstandigheden die u aan ons hebt doorgegeven bij het doen van uw boeking. Als u contact met ons opneemt met een verzoek in verband met uw boeking, kan het zijn dat we dat doorgeven aan onze leveranciers als die u beter verder kunnen helpen.

Externe dienstverleners:Dit is iedereen die services aan ons levert of functies voor ons vervult op het gebied van onder meer creditcardverwerking, commerciële analyse, adverteren, beheer van wedstrijden en acties, verzamelen van klantfeedback en klantenservice. We kunnen van deze dienstverleners gebruikmaken om uw gegevens voor ons te verwerken voor eenvoudige verzending van marketingmateriaal of om informatie te verzamelen en te analyseren voor verbetering van onze services. Ze hebben uitsluitend toegang tot de eventueel te verzamelen informatie wanneer dat nodig is voor het uitoefenen van hun functies en het is ze niet toegestaan informatie te delen of te gebruiken voor enig ander doel. Wanneer we gegevens doorgeven aan externe dienstverleners om die voor ons te analyseren, of voor statistische doeleinden, dan geven we ze altijd alleen geaggregeerde, geanonimiseerde of gepseudonimiseerde gegevens door.

Betalingsproviders en andere financiële instellingen:Als u vraagt om terugbetaling van uw boeking kan het zijn dat we bepaalde reserveringsgegevens door moeten geven aan de betalingsprovider en de desbetreffende financiële instelling, zodat die de terugboeking in behandeling kunnen nemen. Dit kan onder meer een kopie zijn van uw boekingsbevestiging of het IP-adres dat u hebt gebruikt bij het maken van de reservering.

Alle bevoegde instanties voor handhaving vande wet, toezichthouders, overheidsdiensten, rechtbanken of andere derdenwanneer we openbaarmaking noodzakelijk vinden (i) als onderwerp van toepasselijke wet- of regelgeving, (ii) voor uitoefening, vaststelling of verdediging van onze wettelijke rechten (inclusief het doen van onderzoek naar vermoedelijk frauduleuze of andere illegale activiteiten) of (iii) voor bescherming van uw vitale belangen of die van een andere persoon.

Alle andere personenwanneer u hebt toegestemd in openbaarmaking. Alle rechtstreeks door hotels of andere leveranciers over u verzamelde informatie en informatie die u doorgeeft via platforms van sociale media, zoals Facebook, valt niet onder dit Privacybeleid. We raden u dringend aan het desbetreffende privacybeleid door te nemen alvorens uw persoonsgegevens door te geven. 

 

Tracking door Externe Providers 

We maken gebruik van de service van Google Analytics voor optimalisatie van onze website en onze service. Google Analytics is een service voor webanalyse van Google, Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies, kleine tekstbestandjes die worden opgeslagen op uw computer om ons erbij te helpen te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die door de cookies wordt aangemaakt over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) wordt aan Google doorgegeven en door Google opgeslagen in de Google datacenters. Google gebruikt deze informatie voor evaluatie van het gebruik van de website, om rapporten voor ons op te stellen over activiteiten op de website en om andere services met betrekking tot de activiteiten op de website en het internetgebruik aan ons te verlenen. Uw IP-adres, dat is doorgegeven door Google Analytics, zal niet worden gekoppeld aan andere gegevens die zijn opgeslagen bij Google. U kunt voorkomen dat Google de door het cookie doorgegeven gegevens over uw gebruik van de website (inclusief uw IP-adres) verzamelt en analyseert door de volgende browserplug-in te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

Bewaren van uw persoonsgegevens 

Wanneer we geen lopende gerechtvaardigde commerciële belangen hebben bij het verwerken van uw persoonsgegevens (bijvoorbeeld om u producten te leveren of service te verlenen of om records te bewaren voor het afhandelen van eventuele claims van u of ons in verband met de door ons aan u geleverde producten en service), dan zullen we uw gegevens wissen of anonimiseren. Mocht dat niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld omdat uw persoonsgegevens zijn opgeslagen in back-uparchieven), dan zullen we ze veilig bewaren en apart houden om verdere verwerking te voorkomen totdat wissen wel mogelijk is. 

Welke rechten hebt u met betrekking tot uw persoonsgegevens? 

U hebt de volgende rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die we over u bewaren: 

  • Als u uw persoonsgegevens wiltinzien, corrigeren, actualiseren of wissen,dan kunt u dat altijd doen.
  • U kuntbezwaar maken tegen verwerkingvan uw persoonsgegevens, ons vragenbewerking te beperkenvan uw persoonsgegevens ofoverdracht aanvragenvan uw persoonsgegevens.
  • U hebt het recht om u wanneer u maar wiltaf te melden voor marketingberichtendie we u toesturen. U kunt dit recht uitoefenen door te klikken op de link “afmelden” of “terugtrekken” in de marketinge-mails die we u toesturen. Neem contact met ons op om andere vormen van marketing te weigeren (zoals marketing per post of telemarketing).
  • Als we persoonsgegevens van u hebben verzameld en verwerkt met uw toestemming kunt u ook altijduw toestemming herroepen. Herroeping van uw toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van gegevensverwerking door ons voorafgaand aan het moment van uw herroeping. Het heeft ook geen invloed op bewerking van uw persoonsgegevens om rechtmatige redenen van verwerking anders dan toestemming.
  • U hebt het recht eenklacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteitover het verzamelen en gebruik van uw persoonsgegevens door ons. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke gegevensbeschermingsautoriteit. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de gegevensbeschermingsautoriteit voor Nederland.

Mocht u een van uw bovengenoemde rechten willen uitoefenen, neem dan contact met ons op met gebruikmaking van de contactgegevens in de onderstaande paragraaf “Hoe kunt u contact met ons opnemen”. We reageren op alle verzoeken die we ontvangen van personen die hun rechten op het gebied van gegevensbescherming willen uitoefenen overeenkomstig de van toepassing zijnde wetgeving inzake gegevensbescherming. 

Hoe zit het met gegevens die zijn verzameld via een mobiel apparaat?

Onze gebruikelijke website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en voor tablets. Deze mobiele site werkt op dezelfde manier als onze website. We maken gebruik van tracking van meerdere apparaten, wat ons in staat stelt het gebruikersgedrag op meerdere apparaten bij te houden. We gebruiken dit voor het optimaliseren van marketingactiviteiten en de service die we u bieden. Advertenties die aan u op andere websites ziet, kunnen dus gebaseerd zijn op uw activiteiten op met elkaar verbonden apparatuur. 

Hoe behandelen we persoonsgegevens van kinderen?

Onze website is niet bedoeld voor gebruik door kinderen onder de leeftijd van 18 jaar. We verwerken uitsluitend informatie over kinderen met toestemming van de ouders of wettelijke voogden. 

Veranderingen in ons Privacybeleid 

Het kan zijn dat we dit Privacybeleid van tijd tot tijd aan moeten passen aan veranderende wettelijke, technische of commerciële ontwikkelingen. Wanneer we ons Privacybeleid actualiseren zullen we passende maatregelen treffen om u daarover te informeren, overeenkomstig het belang van de door ons aangebrachte veranderingen. We zullen vragen om u toestemming voor belangrijke veranderingen in het Privacybeleid als en wanneer dit verplicht is volgens de van toepassing zijnde gegevensbeschermingswetgeving. 

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Als u vragen hebt over dit Privacybeleid of wanneer u uw rechten op het gebied van gegevensbescherming wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op per: 

E-mail:[email protected]

Postgericht aan:

OperaTravel.nl

Amstel 178

1017 AE Amsterdam

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies