Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

8 redenen waarom u voor OperaTravel.nl kiest

Boek uw reis gemakkelijk en eenvoudig bij de specialist en u kunt rekenen op de volgende voordelen:

1. Maak uw reis online op maat

Door een geavanceerde techniek is het bij OperaTravel.nl mogelijk uw operareis te boeken op basis van 'live beschikbaarheid'. Uw voordelen daarbij zijn:

 • Boek uw totale reis eenvoudig online. Boek uw operareis inclusief vlucht, hotel, zitplaatsen en eventuele extra's eenvoudig online bij de specialist.
 • Vluchten op maat. Kies zowel de direct beschikbare vluchtijden als het vertrekvliegveld van uw voorkeur eenvoudig online.
 • Hotel op maat. Bij de bestemmingen Verona en Praag kiest u een direct beschikbaar hotel van uw voorkeur. U ziet tevens de ligging van het hotel met de handige interactieve kaart (Google Maps). Bij de overige bestemmingen kiest u voor de hotelklasse van uw voorkeur en boeken wij vervolgens uw hotel op basis van de actuele beschikbaarheid.
 • Zitplaatsen op maat. Kies de plaatsen in de opera van uw voorkeur met directe beschikbaarheid. Kies uw operakaarten met gebruik van de overzichtelijke theaterplattegronden (voor meeste bestemmingen beschikbaar).
 • Verzekeringen. U kunt eenvoudig uw reisverzekering bijboeken.

2. 100% zitplaatsgarantie

De opera is natuurlijk het hoogtepunt van uw reis. We begrijpen dat u samen van de opera wil genieten om er vervolgens nog lang over te kunnen napraten! Daarom bieden we u een unieke 100% zitplaasgarantie. U bent daardoor verzekerd van:

 • Tot drie personen gegarandeerd bij elkaar. Tevens garanderen we u dat u nooit losse plekken ontvangt.
 • Tijdige bezorging van uw operakaarten.We garanderen we een tijdige bezorging van de operakaarten per koerier bij de hotelreceptie. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloos verloop van uw operareis.

Lees meer over de 100% Zitplaatsgarantie.

3. OperaProtect-garantie We begrijpen dat de operavoorstelling het belangrijkste onderdeel van uw reis is. Helaas bestaat er bij de openlucht opera van Verona altijd een (minieme) kans dat de opera niet of niet volledig wordt uitgevoerd als gevolg van slechte weersomstandigheden. Indien dit onverhoopt tijdens uw reis voorkomt, bieden we u een geschikt alternatief of betalen we 120% van de kostprijs van uw operakaart terug. Lees meer.

4. Directe, persoonlijke service Een perfect verlopen operareis is voor ons niet voldoende. We willen u ten alle tijde op een uitstekende manier van dienst zijn. U kunt dan ook rekenen op:

 • Deskundige service. Onze deskundige reisadviseurs helpen u graag per e-mail of telefoon of chat (in de boekingsmodule). Altijd persoonlijk, altijd snel geholpen en geen betaalde telefoonnummers of wachtrijen. Het is echt waar, probeer het.
 • 24-uurs telefonische ondersteuning tijdens uw reis. Hoewel we uw reizen met de grootste zorg uitvoeren weten we dat er tijdens de reis altijd situaties kunnen ontstaan waarin u onze assistentie nodig heeft. Uiteraard zijn wij tijdens uw reis dag en nacht bereikbaar zodat we u indien nodig snel kunnen helpen. Het betreffende telefoonnumer ontvangt u in uw reisbevestiging.
 • Reisinformatie op maat. We hebben reeds voor u uitgezocht hoe u het beste kunt afreizen naar hotel, stadion en vliegveld. Met onze persoonlijke reisbevestiging gaat u gaat dus onbezorgd op reis.

5. Scherpe prijzen Bij OperaTravel.nl boekt u zelf eenvoudig uw vlucht, hotel en operakaart. U doet dit via ons makkelijke en efficiënte boekingsysteem. Uiteraard helpen wij u waar nodig, maar in principe regelt u alles zelf. Bovendien investeren we niet in dure reclamecampagnes; tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. In combinatie met een scherpe inkoop, zorgt dit ervoor dat wij u de laagste tarieven kunnen bieden. Waar wij op kosten besparen, ziet u dat direct terug in de prijs van uw operareis.

6. Veilig boeken en betalen

 • We doen er alles aan om u een veilige betaalomgeving te bieden. Het betaaltraject van OperaTravel.nl is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en SET (Secure Electronic Transaction) en vindt plaats op een secure server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw adresbalk van uw browser. Uw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.
 • Zodra de (aan)betaling van uw boeking wordt gestart, wordt u via een beveiligde verbinding naar de beveiligde internet betaalomgeving geleidt van onze financiële dienstverlener Docdata Internet Payments die uw betaling vervolgens namens VoetbalTravel.nl afhandelt.
 • We vinden uw privacy erg belangrijk. We gebruiken uw gegevens dan ook uitsluitend voor de afhandeling van uw boeking en zullen deze dan ook nooit delen met derden. Lees ons uitgebreide privacy beleid.

7. Financiële protectie van SGR Wij zijn lid van Stichting Garantiefonds (SGR). Het SGR garandeert de uitbetaling van al uw vooruitbetaalde gelden in het onverwachte geval dat onze organisatie niet in staat zal zijn om uw reis uit te voeren. Lees meer

8. Geen toeslagen Altijd totaalprijzen. We zijn van mening dat het voor beide partijen makkelijk en duidelijk werkt om altijd met totaalprijzen te werken. Daarom bij ons gegarandeerd:

 • Géén boekingskosten
 • Géén luchthavenbelasting
 • Géén administratiekosten
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies