Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

Eenvoudig en veilig boeken en betalen met creditcard of iDEAL

Boeken

Bij OperaTravel.nl boekt u uw operareizen geheel online.

U kiest eerst een arrangement van uw voorkeur door een bestemming te kiezen in het linker menu. Na de volgende 6 stappen te hebben voltooid, is uw volledig verzorgde operareis gereserveerd:

  • Stap 1: U bekijkt het arrangement. U ziet alle relevante gegevens voor het betreffende arrangement in één scherm. De totaalprijs is gebaseerd op een tweepersoons boeking. U kiest het aantal personen dat wenst deel te nemen aan de reis. Bij een éénpersoons boeking wordt de éénpersoonskamer toeslag toegevoegd op het moment dat u naar stap 2 gaat.
  • Stap 2: U kiest de reisopties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw verblijf te verlengen. De reissom wordt dan verhoogd indien u naar de volgende stap gaat. In deze stap kunt u ook de vlucht van uw voorkeur kiezen.
  • Stap 3: U vult de gegevens van de reizigers in.
  • Stap 4: U vult de gegevens van de hoofdboeker in.
  • Stap 5: U kunt aangeven of u een reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche verzekeringen wenst af te sluiten.
  • Stap 6: We vragen u aan te geven waar u ons van kent en akkoord te gaan met algemene voorwaarden. Ook kunt u eventuele opmerkingen kenbaar maken. Als alles is ingevuld kiest u de betaalmethode van uw voorkeur (iDEAL of creditcard).

U wordt doorgeschakeld naar de beveiligde betaalomgeving. U betaalt uw reis en ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging. Uw arrangement is gereserveerd. Uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden in huis met daarin alle informatie die u nodig heeft voor uw operareis!

Betalen

OperaTravel.nl biedt u twee betaalmogelijkheden om uw reissom online te voldoen:

Creditcard
U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw operareis betalen. Hoewel OperaTravel.nl nimmer administratiekosten of andere toeslagen berekent zijn we helaas genoodzaakt voor deze betaalmogelijkheid 3,5% toeslag te heffen. Bij iDEAL worden deze kosten niet berekend.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Meer info iDEAL

Veilig betalen
Online betalen bij OperaTravel.nl is eenvoudig en veilig. Het betaaltraject van OperaTravel.nl is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en SET (Secure Electronic Transaction) en vindt plaats op een secure server, uw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.

Wanneer u kiest voor betaling met creditcard of via iDEAL wordt u via een beveiligde verbinding naar de internet betaalomgeving geleidt van onze financiële dienstverlener Tripledeal Internet Payments die uw betaling vervolgens namens OperaTravel.nl afhandelt.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies