Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

Gegarandeerd naast elkaar in het theater met de 100% zitplaats garantie

De opera is natuurlijk het hoogtepunt van uw reis. We begrijpen dat u samen van de opera wil genieten om er vervolgens nog lang over te kunnen napraten! Daarom bieden we u een unieke garantie. We garanderen u dat u tot 3 personen bij elkaar zit in het theater of we betalen de operakaart terug van de losse plek. Daarnaast garanderen we een tijdige bezorging van de kaarten.

  1. Tot 3 personen gegarandeerd bij elkaar Dit betekent dat u minimaal zitplaatsen per drie naast elkaar heeft. Voor boekingen van meer dan drie personen kunnen we helaas niet garanderen dat de hele groep naast elkaar zit. Uiteraard doen we ons best om ook in dit geval de gehele groep bij elkaar te plaatsen en in de meeste gevallen is dit ook geen probleem. Bij vier of meer personen kan de groep mogelijk worden verdeeld in kleinere groepen. U bent er echter altijd van gegarandeerd dat u geen losse plekken ontvangt.

De spelregels

  • Indien u onverhoopt niet bij elkaar zit, betalen we de prijs op de kaart terug voor de losse plek.
  • Indien u onverhoopt niet naast elkaar zit, vragen we u om ons hiervan zo snel mogelijk en dus tijdens de reis van op de hoogte te stellen via het beschikbare noodnummer.
  • Bij terugkomst kunt u een email sturen naar [email protected] Stuur ons daarbij een kopie van de kaarten en een korte toelichting.
  • We zullen u binnen 10 werkdagen het bedrag terugstorten.

2. Gegarandeerde tijdige bezorging van uw kaarten Uw kaarten worden per koerier bezorgd in het hotel. Dit gebeurd een dag voor de opera, uiterlijk om 20.00 uur. De hotelreceptie tekent voor ontvangst van de kaarten. Dit is een 100% waterdichte bezorgmethode waar wij al een jarenlange goede ervaring mee hebben. Bovendien zijn we 24 uur per dag bereikbaar op de telefoonnummers die we communiceren in de boekingsbevesting en bevestigingsemail die u ontvangt tijdens uw boeking.

 

 
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies