Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

De operavoorstelling is gegarandeerd met uw OperaProtect-garantie

(De OperaProtect-garantie is van toepassing op alle reizen op onze site maar biedt voornamelijk toegevoegde waarde voor de openlucht opera van Verona)

We begrijpen dat de opera het hoogtepunt is van uw reis. Helaas bestaat er bij de openlucht opera van Verona altijd een (kleine) kans dat de opera niet wordt uitgevoerd op de geplande datum als gevolg van de weersomstandigheden. Om u te beschermen tegen risico´s van het aflassen of uitstellen van een voorstelling bieden we u een speciale OperaProtect-garantie:

Openlucht opera van Verona
Indien tijdens uw reis de opera onverhoopt niet doorgaat zullen we in overleg met u kaarten voor een alternatieve opera verzorgen. Deze opera dient uiteraard tijdens uw verblijf in Verona plaats te vinden. Indien dit niet mogelijk is of voor u niet gewenst is, betalen we 120% van de kosten van de operakaart terug. Dit geldt ook indien de opera niet volledig wordt afgemaakt als gevolg van slechte weersomstandigheden.

Overige bestemmingen
De OperaProtect-garantie hebben we geintroduceerd voor de bestemming Verona. In tegenstelling tot de hierboven genoemde openlucht opera van Verona worden de opera´s in de andere steden uitgevoerd in overdekte operagebouwen. Als extra zekerheid voor reizigers naar andere bestemmingen is deze unieke garantie geldig voor alle reizen op onze website. Als de opera -als gevolg van een onverwacht omstandigheid niet of niet volledig plaatsvindt- kunt u dus ook bij de andere bestemmingen rekenen op de OperaProtect-garantie.

Hoe werkt het in de praktijk
Indien de opera onverhoopt tijdens uw reis wordt verplaatst of wordt afgelast vragen we u om hiervan melding te maken op één van de noodnummers. Deze nummers staat vermeldt in uw reispapieren. We zullen, in goed overleg met u, proberen om een geschikt alternatief te vinden voor de geannuleerde opera. Wellicht laat uw planning het toe om een volgende dag een opera te bezoeken. We zullen in dat geval kaarten verstrekken voor een alternatief (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Indien dit niet mogelijk blijkt of indien dit voor u geen geschikt alternatief is, zullen we u 120% van de kosten van de operakaart terugbetalen.

Spelregels
De OperaProtect-garantie is alleen geldig indien de opera niet volledig wordt afgemaakt tijdens uw verblijf. Indien de opera (als gevolg van de weersomstandigheden) in meerdere etappes wordt uitgevoerd op dezelfde datum dan betalen we u helaas niet de kosten voor de kaart terug.

We hanteren de kostprijs zoals vermeldt staat op de operakaart. Hiervan betalen we u 120% terug via een bankoverschrijving.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies