Bel gratis 085 8888 004
Klantbeoordeling > 9 Uit 25 Reviews
Gemakkelijk jouw Operareis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Fantastisch 9.1
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Hotel
9
Sfeer
9.7
Vlucht
8.6
Service
9.1
Stad
9.3
Zitplaatsen
8.9
Mevrouw Mulders uit Duivendrecht, 2 personen
Opera in Praag
12 juni 2017
9 Don Giovanni - Opera in Praag

In het boekingsproces ben ik zeer klantvriendelijk geholpen en niets was te veel. Ook een transfer konden ze wel regelen. Geweldige service dus; hulde! Het hotel was sober maar heel erg schoon, wat erg belangrijk is. Ontbijt niet heel uitgebreid, maar wat mij betreft gewoon voldoende. Het hotel lag ook heel centraal. Praag is een prachtige stad. Leuk om gewoon wat te lopen en de sfeer te proeven en af en toe een kerk ingaan. Deze waren iedere keer weer een verrassing. In totaal een terechte aanrader.

Meneer van den Reek uit Helmond, 2 personen
Opera in Verona
25 juni 2016
9 Aida - Opera in Verona

Onze ervaring met het arrangement van Operatravel is zonder meer positief. Door vroege vlucht hebben wij extra kunnen genieten van de stad Verona. Het hotel, op loopafstand van de arena, was zeer goed. De plaatsen in de Arena waren prima zodat wij hebben genoten van de voorstelling. Een lange zit die de moeite zeker waard is in de prachtige ambiance van de Arena. Verona is geen grote stad waardoor je alle bezienswaardigheden gemakkelijk kunt bezoeken. Aan restaurants geen gebrek en zeker aan te bevelen is het net even van de pleinen weg te gaan om in typisch Italiaanse ambiance te dineren.

Anoniem, 2 personen
10 augustus 2014
9 Aida - Opera in Verona

Het arrangement was het helemaal waard. Helaas hadden we met de heenvlucht een uur vertraging maar dat hoort er bij.

Alles was goed verzorgd en over de service van OperaTravel.nl niks dan goeds. Verona is prachtig, wij hebben vooral gewandeld en de sfeer ingeademd.

Meneer Boeijen uit Hilversum, 2 personen
Opera in Verona
3 september 2013
10 Carmen en Aida - Opera in Verona

Omdat wij nogal wat speciale wensen hadden en bovendien de reis via ClassicFM gewonnen was, waren wij zeer enthousiast over de flexibiliteit van de gehele organisatie.

Prijswinnaar van de Classic FM prijsvraag

Meneer Waterreus uit Den Haag, 2 personen
Opera in Verona
9 juli 2013
9 Aida - Opera in Verona

De opera is een beleving op zich, gewoon groots uitpakken en het mooie weer speelde daar ook een rol in, perfect. De service van OperaTravel.nl ben ik zeer over te spreken.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten