Bel gratis 085 8888 004
Klantbeoordeling > 9 Uit 25 Reviews
Gemakkelijk jouw Operareis samenstellen
Reizigers beoordelen onze reizen gemiddeld met
Fantastisch 9.1
Gebaseerd op 25 beoordelingen
Hotel
9
Sfeer
9.7
Vlucht
8.6
Service
9.1
Stad
9.3
Zitplaatsen
8.9
Meneer Jungmann uit Halfweg, 2 personen
Opera in Verona
6 juli 2013
10 Rigoletto - Opera in Verona

Wij zijn erg enthousiast over het totale arrangement, prettige vluchttijden, prima hotel vlak bij de arena en natuurlijk de opera zelf. Rigoletto van Verdi. We hebben genoten van de prachtige muziek, de zang, het hele ensemble en de geweldige ambiance in de arena. Het publiek in de meest elegante kleding. We troffen het enorm met het weer. Schitterend om naar de lucht vol met sterren te kijken vanaf je zitplaats. OperaTravel had voor uitstekende plaatsen gezorgd (poltrone). Zo'n totaalarrangement is echt een aanrader. De stad is een belevenis, we hadden nog tijd genoeg (anderhalve dag) om de belangrijkste sight-seeing te doen en op de vele terrassen neer te strijken. We bezochten het Piazza Delle Erbe, de Lamberti toren, het Castelvecchio- museum, de Giardino Giusti. Het operaticket gaf gratis toegang tot het operamuseum, ook zeer de moeite waard.

Mevrouw Lampe-Sluiters uit Huizen, 2 personen
Opera in Verona
3 juli 2013
9 Aida - Opera in Verona

Het totaal was gewoon PRIMA! Dit was overigens de 2e keer dat wij deze reis gemaakt hebben. Alleen op Schiphol bijzonder druk. Wij waren anderhalf uur voor de vlucht aanwezig, maar hadden geen plaatsen naast elkaar in het vliegtuig. Wij waren wel naast elkaar gaan zitten, terwijl we wachtten, tot iedereen "binnen" was. Uiteindelijk was er een "groep"( kennelijk personeelsuitje) waarvan niemand echt naar de stoelnummers keek en dus konden wij naast elkaar blijven zitten. De opera was GEWELDIG!

Verona: bijzondere stad: leuk is het ook, om een toer met de bus(dubbeldekker) te maken. Eveneens bijzonder: met de trein naar Peschiere en dan een boottocht op het Gardameer, naar bv. Garda of Sirmione.

Meneer Mets uit Wassenaar, 2 personen
Opera in Verona
3 juli 2013
8 Aida - Opera in Verona

Als je zitplaatsen toegewezen krijgt op rij 5 recht in het midden voor het toneel, dan kan ik alleen maar een zeer lovende review schrijven. Zeker in combinatie met de aanbevolen hotel keuze!!

Meneer Kaspers uit Hillegom, 2 personen
Opera in Verona
3 juli 2013
9 Aida - Opera in Verona

Een totaal arrangement is ons prima bevallen. De opera Aida was fantastisch mooi!!. Dit was voor ons een wens om de Aida in Verona te mogen en kunnen meebeleven. Dit ook omdat wij op een plein wonen die de naam Aida draagt. De stad is ook prachtig en ook daar hebben we erg van genoten.

Mevrouw van den Broek uit Putten, 2 personen
Opera in Verona
3 juli 2013
9 Aida - Opera in Verona

Het totale arrangement was prima en de service van OperaTravel ook. De opera, in ons geval Aida, was echt geweldig en een unieke belevenis. Wij wilden vooraan zitten en daarom hebben wij de zitplaatsen laten upgraden en zaten wij op rij dertien en vonden de extra kosten zeer de moeite waard. Wel is het zo dat je overal in de arena goed zit. Wat ontzettend leuk en gezellig was, dat toen de opera om 1.15 afgelopen was veel mensen nog op de terrassen gingen zitten voor een drankje en een hapje. Ook waren wij 2 dagen langer in Verona dan het normale arrangement. Dat zou ik niet aanraden, want drie dagen is genoeg voor het bezichtigen van Verona.. Wij hebben als uitstapje de trein gepakt naar het Gardameer en hebben daar de middag doorgebracht op een waterfiets, wat wij erg leuk vonden.

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies
Melding sluiten