Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

  • Erkel Theatre (Boedapest, Hongarije)

Betrouwbaar en veilig boeken

Betrouwbaar en veilig boeken

Stadsinformatie

De Hongaarse hoofdstad Boedapest is prachtig gelegen aan de oevers van de machtige rivier de Donau. Het is bij uitstek een bestemming voor cultuurreizen, met name voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectonische parels, parken, oude kastelen, heilzame warmwaterbronnen, kunstmusea, en natuurlijk de klassieke opera en orkestrale muziek van de beroemdste componist van de stad, Franz Liszt.

Het hart van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst, mede dankzij culturele trekpleisters als het Parlementsgebouw, het Buda kasteel, de Sint Stefanusbasiliek en het fabelachtige uitzicht vanaf het Vissersbastion.

In deze prachtige hoofdstad staat het statige gebouw van de Hongaarse Opera, dat alom bekend staat als een van de fraaiste concertgebouwen van Europa. In 1884 opende dit in weelderige, neo-Renaissancistische stijl opgetrokken bouwwerk zijn deuren. Al snel wist het zich een reputatie te verwerven als een instituut voor kwalitatief hoogstaande operaconcerten. Niet alleen is het interieur rijkelijk gedecoreerd, het mag zich ook gelukkig prijzen met een uitmuntende akoestiek. Het is het toneel van het jaarlijkse Boedapest Opera Bal en het nationale ballet. Kortom: een feest voor de echte operaliefhebber

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies