Bel: 085 8888 004ma-vr, 09:00 - 17:00

Bieden jullie ook
losse operakaarten aan?

Lees het antwoord op deze vraag

  • Arena di Verona (Verona, Italië)

Betrouwbaar en veilig boeken

Betrouwbaar en veilig boeken

Arena di Verona, Verona

Boek nu uw reis naar Verona en geniet van een opera in de prachtige Arena di Verona.

Uw reis is inclusief:

  • Retourvlucht Verona - Selecteer datum, vertrektijd en vliegveld van uw voorkeur.
  • Overnachting(en) in een centraal gelegen hotel - Selecteer het hotel van uw voorkeur tijdens het boekingsproces.
  • Zitplaatsen in de Arena di Verona - Selecteer de zitplaatsen van uw voorkeur tijdens het boekingsproces.

Lees meer over Arena di Verona (Verona, Italië)

Voorstellingen

Voorstellingen Datum Reissom  

Bekijk alle voorstellingen in Verona

Verona

Verona ligt in het dal van Adige, in het Noorden van Italië. Verona is een typisch italiaans stadje met pleinen, terrassen, monumenten en uiteraard het bekende amfitheater. Daarnaast is een bezoek aan het Gardameer (ongeveer 30 kilometer ten zuiden van de stad) absoluut de moeite waard!

Lees meer over Verona

Verona

FAQ

Wanneer ontvang ik de operakaarten?

Uw operakaarten worden per koerier bezorgd in het hotel. Dit gebeurd een dag voor de voorstelling uiterlijk om 20.00 uur en 13.00 uur bij doordeweekse voorstelling. De hotelreceptie tekent voor ontvangst van de kaarten. Dit is een 100% waterdichte bezorgmethode waar wij al een jarenlange goede ervaring mee hebben. Lees meer hierover in onze 100% Zitplaatsgarantie.

Wanneer ontvang ik de reispapieren?

Direct (binnen enkele minuten) na uw boeking krijgt u een bevestiging van uw boeking en betaling per email. In deze bevestiging worden ook alle gekozen vluchten, hotels en eventuele extra´s bevestigd.

Uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u per email als PDF bestand de reispapieren. Hierin vindt u informatie als:

  • Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om in te checken op de luchthaven. Het gaat hierbij om e-tickets van de luchtvaartmaatschappij. u ontvangt dus geen vliegtickets in huis. Alle vluchten staan op naam en daarom is vooral uw paspoort of ID-kaart leidend. Daarnaast is de reserveringscode die u in de reispapieren vindt ook belangrijk.
  • Bevestiging van uw hotel. U ontvangt een bevestigingscode en vouchers. U kunt ook bij het hotel inchecken op vertoon van uw paspoort (indien nodig kunt u ook de vouchers tonen).
  • Bevestiging van uw operakaarten. We bevestigen uw boeking van de operakaarten. De operakaarten worden een dag voor de voorstelling per koerier bezorgd in het hotel. Dit is een 100% veilige methode en hier hebben we al jarenlang een goede ervaring mee.
  • Indien u transfers of andere extra´s heeft bijgeboekt, worden deze apart bevestigd in uw reispapieren.
  • Noodnummers waarop wij te bereiken zijn tijdens uw reis. We hebben twee noodnummer tot uw beschikking waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het onverhoopte geval dat u een dringende vraag voor ons heeft tijdens uw reis.
  • Routebeschrijving op maat van vliegveld naar hotel en hotel naar theater.

Met de reispapieren en uw paspoort op zak, bent u dus helemaal klaar om op reis te gaan!

Is de transfer inbegrepen bij de reis?

Onze reizen zijn exclusief alle vervoer ter plaatse. Wel informeren wij u in de reisbescheiden wat de mogelijkheden zijn om te reizen van de luchthaven naar het stadscentrum en adviseren wij u wat de beste verbinding naar uw hotel en het theater is. Onze bestemmingen hebben allen een uitstekend (en voordelig) openbaar vervoer netwerk en dit is dan ook hetgeen wij doorgaans adviseren. Uiteraard is het ook mogelijk om een taxi te nemen vanaf de luchthaven direct naar uw hotel, in de reisbescheiden informeren wij u tevens naar de gebruikelijk tarieven hiervoor.
We hebben we de belangrijkste informatie over transfers voor een aantal bestemmingen op een rij gezet.

Ligt het hotel bij het theater?

In de meeste gevallen liggen de theaters buiten het echte stadscentrum. Vaak zijn de wijken waarin de theaters liggen onaantrekkelijk om in te verblijven. Daarom kiezen we er in deze gevallen voor om u een hotel in het centrum aan te bieden waardoor u meer van de stad kunt zien tijdens uw verblijf. Zie stap 2 van het boekingsproces voor meer informatie.

Kan ik vierpersoonskamers boeken?

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een kamer voor vier personen te boeken. U kunt kiezen uit één-, twee-, of driepersoonskamers. Neem contact met ons op indien u een vierpersoonskamer wil reserveren.

Welk hotel raden jullie aan?

Tijdens het boeken kunt u voor de meeste bestemmingen direct het hotel van uw voorkeur kiezen. We hebben een voorselectie gemaakt van de beschikbare hotels dus alle hotels die te boeken zijn kunnen wij aanraden. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u het aanbod filteren op hotelklasse (1 tot 5 sterren), prijs en ontbijt (wel of niet inbegrepen). Ook de locatie van het hotel hangt af van uw persoonlijke voorkeur; er zijn hotels in het centrum van de stad beschikbaar maar ook aan de rand van het centrum. U kunt dit bekijken op de interactieve Google Map waarop de hotels staan afgebeeld.
Neem contact met ons op als u meer informatie wil over de beschikbare hotels.

Hoelang van tevoren moet ik de reis boeken?

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. In de meeste gevallen geldt; hoe eerder u boekt hoe lager de reissom zal zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. Het kan uiteraard altijd voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij actietarieven hanteert of dat door een andere reden de reissom lager wordt. Dit zijn echter wel uitzonderingen. Ook de beschikbaarheid van operakaarten kan fluctueren. Daarom is het altijd het beste om de reis snel te boeken zodra u heeft besloten om de voorstelling te bekijken.


Lees meer FAQ's

Garanties

100% Zitplaatsgarantie

Gegarandeerd naast elkaar in het theater


OperaProtect garantie

U wordt beschermd tegen een verplaatsing en/of afgelasting van de opera.


SGR-garantie

Garantie over uw vooruitbetaalde reissom


Lees meer over uw garanties

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?
Bekend van de radio

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies